Uw taalkeuze:   nl   gb

'Van Dongen Advies - Waar iedereen telt'

<

Home

Van Dongen Advies is een Administratie- en Belastingadvieskantoor dat vanuit het Westland en sinds 1 januari 2018 ook vanuit omgeving Elspeet haar klanten bedient. Onze klanten bevinden zich niet alleen in het Westland, regio Haaglanden en Veluwe maar ook ver daarbuiten. Wij werken voor kleine en middelgrote bedrijven die betaalbaar advies willen van een professioneel maar persoonlijk kantoor.

 
Persoonlijke aandacht staat bij Van Dongen Advies voorop, geen standaard adviezen maar advisering die u nodig heeft. Of dat nu gaat om keuze van financiële software, van bedrijfsvorm of van bedrijfsopvolging. Wij kijken eerst naar u als ondernemer en naar uw onderneming en passen daar onze dienstverlening en advies op aan. Bij ons bent u geen nummer, wij streven naar een persoonlijke aanpak en een goede vertrouwensband met elke klant.
  

Wij wachten niet tot u vragen heeft maar geven proactief advies. ‘Proactief’ betekent voor ons anticiperen op ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en belastingen.
  

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor in Monster of Elspeet, of wij komen naar u toe.

Van Dongen Advies                                                                   
                                                                                           

 

   

Van Dongen is aangesloten bij FiscountVan Dongen Advies is aangesloten bij RB 

Van Dongen Advies is aangesloten bij Fiscount en RB