Aangenaam kennis te maken

Van Dongen Advies is gestart door Marchel van Dongen in 2004. Sinds 2010 is ons kantoor gevestigd in een modern en goed bereikbaar kantoorpand aan de Havenstraat in Monster – een mooie plaats aan de kust in het Westland – tussen ’s Gravenhage en Rotterdam. Vanaf 2018 hebben we ook een vestiging op de Veluwe in een karakteristiek jaren dertig pand in Elspeet aan de rand van het bos, tussen Apeldoorn en Amersfoort. Van Dongen Advies is een zelfstandig en groeiend administratie- en belastingadvieskantoor waar een enthousiast team hecht samenwerkt ten behoeve van onze klanten. Wij zijn zelfstandig actief op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening voor de MKB ondernemer, de ZZP-er en particulier. Wij houden ons niet zozeer bezig met promotionele activiteiten, maar focussen ons op onze klanten: Zij zijn onze visitekaartjes.

Klein maar toch groot en altijd up to date

Van Dongen Advies is aangesloten bij de vakorganisaties RB (Register Belastingadviseurs) en Fiscount, een organisatie van fiscaal specialisten en juristen. Op die manier kunnen wij altijd een beroep op hen doen om u te helpen bij de complexere vraagstukken. Zo zijn wij klein en persoonlijk, maar reikt onze deskundigheid verder dan de kantoormuren. Tevens stelt het RB het bijhouden van vakkennis verplicht. Wij van Van Dongen Advies volgen dan ook zeer regelmatig cursussen, zodat we altijd beschikken over de meest recente kennis en ontwikkelingen op fiscaal gebied, dit is te zien aan het Certificaat van Vakbekwaamheid. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van actuele kennis en adviezen van hun belastingadviseur.

Toekomstgericht

De wereld om ons heen verandert en de sterk ontwikkelende automatisering brengt grote kansen met zich mee, ook voor ons en onze klanten. Ons kantoor speelt hier graag op in en is dan ook hoogwaardig geautomatiseerd en vergaand gedigitaliseerd. Onze klanten kunnen 24/7 al hun jaarstukken en dossiers digitaal inzien en eventueel downloaden maar ook uploaden. Dit bespaart de klant tijd en dus ook kosten.

Ons uitgangspunt

Een belangrijk uitgangspunt voor ons is de persoonlijke benadering van onze klanten en relaties. Iedere ondernemer, onderneming en relatie is in onze ogen uniek en staat bij ons centraal. Betrokkenheid, helderheid en vertrouwen zijn de kernwoorden van onze dienstverlening.

Start nu met online boekhouden


Door met online boekhouden te beginnen heeft u realtime inzicht in uw financiële situatie. Van Dongen Advies kan een gratis account voor u instellen met uitleg zodat u direct aan de slag kunt.

30 dagen gratis